Sparco Pro ADV QRT FIA Kuipstoel

 720,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 008017RNR Categorie:
Share:

Sparco Pro ADV QRT FIA Kuipstoel

Deze nieuwste versie van de Pro ADV glasvezel stoel is vervaardigd volgens Sparco’s QRT (Quick Resin Tech) proces. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke gewichtsreductie zonder in te boeten aan stijfheid of veiligheid.

QRT-productieproces voor een aanzienlijke vermindering van het gewicht (slechts 9,3 kg)
Veelzijdige stoel geschikt voor race- of rallygebruik
Schelpvorm biedt uitstekende bescherming van hoofd en schouder
Laag basiskussen en diepe zijsteunen bieden een hoge mate van laterale ondersteuning en bescherming tegen stoten
De pro ADV QRT-stoel biedt een ongelooflijke gewichtsbesparing van 2,3 kg ten opzichte van de vorige (niet-QRT) versie. Zelfs met deze reductie is er geen compromis op het gebied van veiligheid of stijfheid. De ADV QRT is voorzien van geïntegreerde hoofdbescherming en zeer diepe zijsteunen met een laag basiskussen. Hierdoor kunnen de benen binnen de zitkuip blijven voor een betere bescherming tegen stoten. Dit biedt ook uitstekende zijdelingse ondersteuning tijdens het nemen van bochten met hoge G. Antislipstof wordt gebruikt op het schoudergedeelte om overmatige lichaamsbeweging te voorkomen. Het basis- en rugkussen uit één stuk is afneembaar voor reiniging, en vervangingen zijn apart verkrijgbaar.

FIA 8855-1999 goedgekeurd

Wat is QRT?

QRT (Quick Resin Technology) is een state-of-the-art fabricageproces ontwikkeld door Sparco om de lichtste en meest veerkrachtige glasvezel kuipstoelen te creëren die momenteel verkrijgbaar zijn. De QRT-stoelenreeks biedt een gewichtsbesparing van 30% in vergelijking met een glasvezelstoel die op traditionele wijze is vervaardigd, zonder concessies te doen aan veiligheid of kwaliteit.

Shopping cart